Прехвърляне на фирма в Троян и Ловеч

Прехвърляне на фирма в Троян и Ловеч, полезна информация от адвокат Калоян Доков. Той предлага адвокатски услуги в Троян и Ловеч.

Прехвърляне на фирма в Троян и Ловеч

На пръв поглед, регистрацията на фирма изглежда нещо лесно, но уви. Веднъж сблъскал се човек с процедурите, свързани с регистрация на фирма, стига до извода  че това далеч не е така. Има куп изисквания и процедури свързани с Търговския закон и регистрацията на формата в търговския регистър. Хубавото е, че има компетентни лица, които имат опита и знанията, нужни за безпроблемното преминаване през необходимите процеси. Предлагащите адвокатски услуги, ежедневно се сблъскват с хора, които искат да стартират собствен бизнес и насрещните проблеми и казуси около учредяването им. В по-малките райони е по-трудна задача, да намерим адвокатски услуги от хора с лично отношение и съвест, които да изпипат всичко до най – дребния детайл.

За щастие в гр.Ловеч и гр.Троян има точно такъв адвокат, който е доказан със своята прецизност, а именно Адвокат Калоян Доков. Той, освен със своята лоялност, може да се похвали и с куп дипломи и квалификации по професията си, както и богат опит. Той, консултира по всички въпроси по регистрацията на фирма. Изискванията при избор на име, формата на управление, изискванията към собственика или собствениците са едва началото при регистрацията на фирма. Сроковете, поставени за регистрацията на фирма в търговския регистър е изключително кратък. Рискът, от отказ поради пропуснати срокове е доста голям.

Със сигурност обаче, ако се доверите на адвокат Доков, от Вас ще се иска просто да проявите търпение 3 – 5 дена и да започнете съществената дейност по Вашата новоучредена и регистрирана фирма в гр. Ловеч или гр. Троян.  Той, освен с предлаганите адвокатски услуги за консултации и регистрации на фирми със същата успеваемост и професионализъм работи и върху прехвърлянето или закриването им.

Видове фирми в Троян и Ловеч – регистрация, прехвърляне и закриване

Спрямо начина на управление и собственост можем да изберем между няколко вида фирми:

  • ЕТ /еднолично търговско дружество/
  • ООД /дружество с ограничена отговорност/
  • ЕООД /еднолично дружество с ограничена отговорност/
  • АД /акционерно дружества/
  • ЕАД /еднолично дружество с ограничена отговорност/

Изборът измежду различните видове трябва да бъде внимателно преценен, имайки предвид и бъдещите планове за развитие на фирмата. Всеки от видовете фирми има своите особености, относно имена, , възможностите за промяна на обстоятелства, като брой сътрудници, капитал и други. Това е първото важно официално решение, което трябва да бъде обмислено много внимателно, което в идеалния вариант да бъде след консултация с адвокат. Адвокатските услуги, които предлага адвокат Калоян Доков в гр. Троян и гр. Ловеч, включва пълна правна информация която да подпомогне изборите, които е нужно да направите преди, по време и след регистрацията на фирма.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО