Правилният избор на килими

Правилният избор на килими

Килими от марка Balta щe можете да разгледате в най-луксозните ресторанти и хотели в света. Те се отличават с невъзможно висока износоустойчивост и са в състояние да запазят безупречния си външен вид въпреки всякакви тестове. Освен това те са перфектно почистени, отблъскват мръсотията, не се деформират с времето и се обработват със специално противопожарно съединение. Накратко, с такъв килим няма да се страхувате от никакви изпитания.

Да, те за скъпи и си заслужават цената абсолютно. Килимите, както от Както естествени, така и изкуствени влакна – те също ще ви осигурят уют и комфорт във вашата стая. Освен това всеки от килимите, които купувате от нас, е с високо качество и отлично представяне. За дневни, офиси и детски стаи. За ресторанти и хотели. За най-амбициозните интериори и стаи в демократична обстановка.

Винаги можете да сте сигурни, че всеки от килимите, закупени в нашите шоуруми, ще се превърне в достойна декорация за Вашия дом. Винаги можете да разчитате на правилният избор на килими от нас.

Ние сме фирма Тонитекс ООД с дългогодишен години опит в сферата на търговията с различни видове килими и пътеки. София, бул. Христо Ботев, № 92. Нашият телефон за връзка е: 0888249719.

Но ние искаме да Ви предупредим. След като посетите нашите салони и видите целия блясък на представените тук килими, ще Ви бъде много трудно да се контролирате, ще Ви се иска да закупите всичко наведнъж. В крайна сметка наистина има какво да се види. Ето защо, ние честно Ви предупреждаваме, че може да имате непреодолимо желание да закупите няколко килима. Но всеки от тях ще Ви радва много – много години.

Най-големият килим в света

Най-големият ръчно изработен килим в света привлича туристи в джамията в Абу Даби. Шедьовърът, изтъкан от ирански майстори, е белязан от Книгата на рекордите на Гинес. Директорът на Iran Carpet Company, който получи сертификат-потвърждение на рекорда от експерти от Книгата на рекордите на Гинес, Мохамед Реза Абед каза, че килимът – украсен с традиционни персийски шарки – в момента се намира в една от джамиите в Абу Даби. Много туристи идват в Емирствата, само за да видят притежателя на книгата на Гинес.

Рошави пътеки и килими ШАГИ – разнообразие от видове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *