Къде да отидем тази Нова година?

Екскурзия на Нова година

Нова година идва само веднъж. В духа на решенията и новите начала, какъв по-добър начин да поставите началото на нова календарна година от това да си позволите тази екскурзия на Нова година?

С преминаването на годината се възползвайте от възможността за едно вълнуващо пътуване извън страната – може би до Миконос, Гоа или Копенхаген. Където и да се чувствате привлечени да пътувате, богатите фотогалерии и пълните с детайли истории на AquaTour със сигурност ще вдъхновят вашето следващо новогодишно пътуване. Новогодишното пътуване може да приеме много различни форми, въпреки че остават няколко предвидими елемента: фойерверки, партита на улицата и много музика на живо.

Оферти за почивки

Докато планирате голямото си пътуване в края на годината, върнете се тук за най-добрите оферти за хотели и партита. Направете това среднощно броене още по-специално! Как да планирате почивка за Нова година За романтично бягство няма нищо като разходка канали на Амстердам или Венеция.

В луксозният Аспен ще откриете преходи със снегоходки и хълмове за спускане с шейни, оживява напълно през високия сезон. А в градове като Чикаго навечерието на Нова година е време за безплатно пътуване с обществения транспорт, както и за фойерверки и дори тематични за празниците зоологически експонати. Нашата решимост в AquaTour е да вдъхновим най-великия ви празник досега.

Посетете най-големия новогодишен спектакъл в Латинска Америка или яхнете вълната на празника с огън в Рейкявик. Докато настъпи Нова година, вие ще сте благодарни, че сте се насладили на почивката си в друга част на света.

Предложения за пътуване за новогодишната нощ

В края на празничния сезон може да искате да спестите пари от толкова големи Новогодишно пътуване. Не се притеснявайте.

Специализираният екип от редактори на Travel + Leisure търси най-добрите оферти за пътуване в Съединените щати, Европа, Азия и извън тях. От цени извън сезона до бутикови хотели под радара, ще намерите екзотично, достъпно пътуване, за да започнете Нова година.

Искате частен апартамент с тераса на Карибите? След безплатна надстройка при настаняване? Следвайте нашите експертни съвети за най-добрите предложения за пътуване в края на годината.