Защо бондингът е толкова полулярен в денталната медицина?

Защо бондингът е станал толкова полулярен в денталната медицина?

Бондингът е най-разпространената и модерна процедура в денталната медицина.

В повечето случаи тази процедура се извършва с най-малко загуба на зъбна тъкан. Благодарение на факта, че микрофиламентите най-много отговарят на структурата на зъбите, се постигат най-добри резултати. Обезцветяването се появява в същата степен, както при зъбите. Затова може да ви помогне денталната медицина.

Причините, поради които се предпочитат адхезивните процедури са: няма риск от загуба на зъби, процедурата се извършва за много кратко време, в повечето случаи не е необходима анестезия и е икономична процедура. Поради факта, че адхезивните системи могат да се прилагат за всички възрастови групи, става възможно да се осигури естетика и функционалност на по-широк кръг пациенти.

Естетичното възстановяване на зъбите (художествена реставрация) е процедура за коригиране на придобити и естествени дефекти на зъбите. Най-често в такива случаи не се налага имплантиране и протезиране. Само за няколко посещения при зъболекар имате възможност с помощта на иновативни технологии да възстановите естетиката, да възстановите цвета на емайла и да реконструирате предната група зъби.

 

Показания за процедурата в денталната медицина

Индикациите за възстановяване на зъбите могат да включват:

 • малки стърготини по повърхността на зъба
 • появата на пигментация и потъмняване на зъбния емайл (с противопоказания за избелване)
 • необходимостта от промяна на позицията на зъбите в един ред
 • диастема
 • увреждане на кариеса.

Елиминирането на тези дефекти се извършва под анестезия и не причинява дискомфорт на пациента. И резултатът, при спазване на препоръките, ще ви зарадва до 7 години.

В стоматологията Мона Лиза, когато планират възстановяването на зъбите, лекарите вземат предвид техния размер, форма и захапка. Нашите специалисти използват диагностични модели и макети. Оборудването от най-ново поколение и съвременните материали позволяват да се възстанови дори частично или напълно разрушен преден ред зъби.

Ние не само ще изберем най-подходящия тип възстановяване, но и ще обсъдим с вас как ще протече работният процес, какви материали ще използвате и какъв резултат ще получите след приключване на процедурата.

Съвременните методи позволяват възстановяването на предните зъби по такъв начин, че в края на процедурата вашата усмивка да изглежда естествена и естетична.

 

Повече информация за денталната медицина тук.

отпушване на тоалетна

Отпушване на тоалетна с домашни средства

Кретативни методи за отпушване на тоалетна

Търсите ли креативен начин за отпушване на тоалетна? Ако е така, попаднали сте на правилното място! В това изчерпателно ръководство ще ви преведем през:

 • Методите стъпка по стъпка, които можете да опитате
 • За какво да внимавате, когато изпробвате някои от тези по-…иновативни техники
 • Всеки един възможен начин за отпушване на тоалетна

Така че, ако искате да поправите малката си неудобна ситуация, без да се налага да плащате на професионалист, продължете да четете нашето ръководство по-долу и опитайте няколко от тези техники (на свой собствен риск, разбира се).

Като майстори водопроводчици ни викат в домове и предприятия за всякакъв вид работа. Но мога честно да кажа, че водопроводната работа би била много по-приятна работа, ако никога не включваше отпушване на тоалетна!

Ето защо предизвиках всички водопроводчици, които познавам, да измислят креативни и безпогрешни начини, по които собствениците на жилища могат да отпушват собствените си тоалетни, вместо да ни се обаждат. Да започваме!

Използвайте пластмасова бутилка за отпушването

КАК РАБОТИ

Отрежете около един инч от дъното на пластмасова бутилка срещу капачката. Като държите капачката затворена и затворена, поставете отворения край на бутилката в дренажа на дъното на купата. Преместете бутилката навътре и навън с бързо движение.

ЗАЩО РАБОТИ…

Запушената бутилка действа като импровизирано бутало! Движението може лесно да създаде достатъчно налягане, за да принуди запушването надолу през тръбите и в главната канализация. Ще се изненадате колко добре работи това!

Професионален съвет: носете ръкавицикогато правите това, ако можете.

Опитайте да отпушите тоалетната с прахосмукачка

Да, точно така- прахосмукачка. Но не стандартната прахосмукачка за под, или рискувате да бъдете ударени от електрически ток и да повредите оборудването. Вместо това вземете мокра/суха прахосмукачка от гаража и се захващайте за работа.

КАК РАБОТИ?

Поставете приставка за маркуч, която не възнамерявате да използвате отново, в канала на тоалетната. Сега имате две възможности: използвайте функцията за засмукване, за да опитате да издърпате запушалката, или използвайте функцията за издухване, за да опитате да я избутате надолу през тръбите. И двете могат да работят; последното просто ще създаде малко повече пръски.

ЗАЩО РАБОТИ…

Съвременните прахосмукачки правят всичко! Но наистина функцията за засмукване може да извади запушения материал от тоалетната. Функцията за издухване може да създаде достатъчно въздушно налягане в дренажа, за да измести заседналия материал.

Поставете таблетка за съдомиялна машина за отпушване на тоалетната

Ако нямате достъп до бутало, но можете да се промъкнете до кухнята и обратно, без вашият приятел или роднина да забележи, вземете таблетка за съдомиялна!

КАК РАБОТИ?

Просто пуснете таблетка за съдомиялна машина в купата. Ако вече не е прекалено пълна, изплакнете я, преди да добавите таблетката, за да получите малко вода в купата. Оставете да престои няколко минути и изплакнете.

ЗАЩО РАБОТИ…

Химикалите в таблетката не са достатъчно абразивни, за да унищожат порцелана или дренажната тръба, но може просто да разрушат запушването, ако ги оставите да престоят достатъчно дълго.

счетоводните услуги

Счетоводните услуги и работата с професионалисти

Защо да се доверим на професионалисти за счетоводните услуги?

Счетоводните услуги помагат:

 • Да избегнете счетоводни грешки и рутина
 • Да намалите отношенията с данъчните и фондовете до минимум
 • Да Спестите Вашите финанси и време. Цените на услугите на счетоводител за LLC са важна причина, поради която клиентите избират нашата компания.
 • Организирайте своя бизнес, всеки собственикът очаква преди всичко печалба и свобода. Той мечтае да прекара неограничено време в топлите страни и бизнесът ще работи сам.

Защо да изберем фирма пред работник на фирмата?

Всъщност често се оказва различно – всеки ден поражда поредица от неотложни проблеми. Особено неприятно е, когато тези задачи изобщо не са свързани с развитието на компанията, а са по-скоро кърпене на дупки.

Счетоводителите отиват на почивка и никога не се връщат. Имат болнични, лошо настроение и извънработно време…

Приходите са малки, но заплатата на счетоводителя е голяма. А също и вноски във фондове, заплащане за отпуск … Не е изгодно да наемате персонал, но хората искат стабилност, така че понякога ще намерят работа със социалните служби. пакет…

При назначаване на нов счетоводител как да разбера, че е професионалист, ако аз нищо не разбирам от счетоводство?

А също и отделен офис, разпределението на средства за специални програми и организацията на работното място.

Ние ще ви помогнем да разрешите всички тези проблеми

С подписването на договор с нашата фирма за счетоводни услуги Вие получавате:

Свобода от счетоводната рутина. Ще разполагате с личен счетоводител, който познава и ръководи изцяло счетоводството на вашата фирма.

Непрекъснатост на услугата. Вече няма нужда да се притеснявате кой ще замести вашия нает счетоводител по време на отпуск или отпуск по болест и кой ще намерите, за да му помага през отчетния период. Гарантираме приемственост чрез взаимозаменяемостта на няколко отговорни лица.

Сега всички документи ще бъдат изпълнени коректно и отчетите ще бъдат изпратени своевременно, тъй като компанията има строга система за вътрешен одит и високо ниво на отговорност към клиентите.

мебели за баня

Стъклени елементи при мебелите за баня

Този материал за има очевидни предимства: той е естетичен, лесен за почистване, изобщо не се страхува от влага и най-известните и уважавани мебелни фабрики обичат да работят с него за мебели за баня.

Универсалността на пластмасата за мебели за баня отдавна е потвърдена в хода на ежедневната употреба в жилищни райони. Пластмасовите плотове, фасадите и корпусите на шкафовете и шкафовете за баня могат дори да бъдат полупрозрачни, наподобяващи истинско стъкло. Популярна е също широка гама от цветове и възможност за прилагане на всякакъв модел върху материала.

Стъклени елементи при мебелите за баня

За банята стъклото е най-добрият избор от всички други материали при мебелите за баня. Той е практичен, разбира се, устойчив на влага, невероятно привлекателен от гледна точка на естетиката на помещението и можете да инсталирате мебели със стъклени елементи в баня с всякакъв размер, винаги ще бъде подходящо.

Масивните мивки за плот са се доказали перфектно, няма да имате проблеми с ежедневното почистване. Но имайте предвид, че водата тече лесно от хлъзгава гладка повърхност във всички посоки, така че трябва да се осигурят ограничителни брони по стените, съседни на мебелите.

В допълнение към плотовете, стъклото в мебелите за банята се използва за рафтове. Врати и дори мебелни комплекти, като се избира степента на мъгла и цветовия нюанс. В допълнение към горното е невъзможно да не се отбележат високите адаптивни възможности на стъклото, тъй като то е в състояние да се впише във всеки стил на интериора.

Естествен камък или композит, като алтернатива при мебели за баня

Много хора мечтаят да използват гранит, мрамор, базалт като материали за използване в мебелите за баня. Което не е изненадващо, защото естественият камък е гаранция за качество, издръжливост и статус, ако искате.

Често тези видове камък се използват за производството на плотове с изрязани отвори за мивката. Между другото, както горните, така и долните мивки са популярни, но вторият вариант несъмнено е по-практичен.

кола под наем

Рент а кар компания и практичността ѝ

Кола под наем от рент а кар компания?

Колко струва застраховката на автомобила, който ще наемете кола под наем и какво включва – понякога, за да намалят цената на услугата, всяка рент а кар компания минимизира броя на рисковете, които застраховката покрива. Но в случай на кражба или повреда на автомобила, наемателят може да понесе големи разходи. В някои случаи има смисъл да сключите допълнителна застраховка.

Наличието на франчайз Ви позволява да минимизирате разходите на наемателя. В случай на повреда на автомобила, който е взет от рент а кар компания, не се заплаща пълната стойност на възстановителните работи, а само ограничена, до самоучастието.

Условия за връщане на наетия автомобил – важен момент, тъй като някои компании за отдаване на коли под наем предлагат условия за връщане, които изискват допълнително време и пари.

Характеристики на автомобили под наем

Има някои характеристики, които е важно и трябва да знаете, когато решите да наемете кола под наем:

 • наемът на кола се предоставя на ден, ако имате нужда от кола, например за 30 часа, трябва да наемете колата за два дни;
 • автомобилът трябва да бъде върнат в добро състояние със същото количество гориво, с което е било в деня при наемането;
 • можете да спестите време и да поръчате доставка на наета кола до всеки район на София;
 • има определени ограничения за възраст и шофьорски опит, включително за наемане на различни категории превозни средства под наем;
 • услугата наемане на коли под наем може да се използва както от физически, така и от юридически лица;
 • колите под наем могат да бъдат оборудвани с допълнително оборудване по желание на наемателя (GPS-навигатор, детско столче и др.) безплатно или по тарифите на компанията за наемане на коли под наем.

Има и други нюанси на наемането на коли под наем.

Например колата трябва да бъде върната чиста. Ако решите да удължите периода на наема, можете да го направите. Трябва да уведомите управителя на използваната рент а кар компания за това предварително. В противен случай колата може да бъде резервирана от друг клиент.

къртене на бетон

Имате ли нужда от къртене на бетон във вашия имот?

Имате ли нужда от къртене на бетон във вашия имот? Може би трябва да промените етажния план на дома си, за да го направите по-функционален, да позволите свързването на големи електрически съоръжения или да премахнете постройка от бетонния си двор. Каквато и да е причината, къртенето на бетон е опасна работа, дори и с подходящите машини и оборудване за безопасно пробиване, къртене и извозване от работната площадка.

Следователно необходимо ли е да бъдете застраховани срещу възможни злополуки? Тъй като всяка работа по къртене и извозване на бетон е уникална и носи свои собствени уникални рискове, важно е да обхванете правилно обекта, за да разберете напълно какво ще включва работата, преди да започнете. Поради това Ви препоръчваме да се консултирате с професионалист, за да сте сигурни, че няма да има неприятни изненади в хода на работата.

Имате ли нужда от застраховка?

Независимо дали ще вършите работата сами или ще наемете професионална компания за къртене на бетон, важно е да оцените рисковете, свързани с вашата конкретна ситуация, за да сте сигурни, че застрахователното покритие е съобразено с вашите специфични нужди.

Ако решите да наемете професионална фирма за къртене на бетон, няма да се налага да се притеснявате за застраховка, тъй като тя ще се погрижи за всичко. Следват няколко общи застрахователни полици, които обикновено се използват в индустрията.

Освен това има много специализирани видове застрахователни полици, които отчитат фактори като това дали проектът ще се изпълнява над или под земята. Конкретните свързани рискове за околната среда, вида на оборудването, което ще се използва, и много други.

Обща застраховка на изпълнители на къртене и извозване на бетон

Тази обща застраховка покрива всички членове на CSDA и специализирани търговски изпълнители, участващи в операции по рязане, къртене. Извозване, полиране, втвърдяване, прокопаване на канали и пробиване. Има много дейности и операции, които може да не отговарят на условията за покритие по общата програма. Като апартаменти, апартаменти в градска кооперация, строители на жилищни сгради и др.

Публична отговорност

Това предпазва предприятието от отговорност, ако възникнат инциденти в резултат на извършваната работа. Целта му е да покрие трети страни, които нямат връзка с компанията. За наранявания, ремонт на имущество, правни действия в резултат на злополуки, медицинско лечение за наранявания и др.

Професионална отговорност

Този вид застраховка покрива грешки, които се дължат строго на качеството на извършената работа. Небрежност, некачествени услуги, грешки, дължащи се на грешни решения, използвани неправилни техники и др.

бягаща пътека

Ръчна или моторизирана бягаща пътека

Поздравления! Решихте, че следващото Ви оборудване за домашен фитнес е бягаща пътека. Но с толкова много възможности за избор и толкова много място за домашна фитнес зала, коя бягаща пътека е подходяща за вас и вашия дом?

Ръчна бягаща пътека

Ако вярвате, че единственият човек, който може да ви подтикне към тренировка, сте Вие ​​самите, вероятно ще харесате ръчна бягаща пътека. Ръчните бягащи пътеки са чудесен кардио избор, ако търсите високоинтензивно фитнес оборудване.

Ръчните бягащи пътеки работят, като имат лента за бягане, която се зацепва с вътрешен механизъм с маховик. Когато ходите и бутате крака си назад, тази сила се прехвърля от лентата за бягане към маховика. Колкото по-бързо се движите, толкова повече инерция давате на маховика и толкова по-голяма скорост можете да поддържате. В момента обаче, в който забавите темпото си, маховикът се забавя и ще трябва да увеличите усилията си, за да го задвижите отново.

Някои ръчни бягащи пътеки също имат съпротивителен механизъм, който може да Ви помогне да промените тренировката си. Това ще направи по-трудно генерирането на скорост, но ще можете да изгорите повече калории и да кондиционирате още повече долната част на тялото си. Това приложено съпротивление може също да Ви помогне да изпълнявате упражнения като тласкане на шейна с помощта на парапети с много ръкохватки. Въпреки това, само защото тези бягащи пътеки имат ръчно управление, не означава, че им липсва наклон. Някои ръчни бягащи пътеки имат различни нива на наклон, които можете да регулирате, след като безопасно слезете от машината. В комбинация с магнитно съпротивление, това може да повиши предизвикателството ви при тренировка, така че да изгорите още повече калории. Въпреки че ръчните бягащи пътеки могат да се използват за предизвикателни тренировки, те също са страхотни тренировъчни машини за леки кардио упражнения.

 

Моторизирана бягаща пътека

Моторизираните бягащи пътеки могат да правят същите неща като ръчните бягащи пътеки (и повече), но служат за различна цел. Докато ръчната бягаща пътека е добра за изграждане на издръжливост при кратки тренировки с висока интензивност, моторизираната бягаща пътека е идеална, ако сте бегач, който се стреми към разстояние. Просто казано, не е нужно да полагате съзнателни усилия, за да поддържате скоростта си на голямо разстояние с моторизирана бягаща пътека.

Моторизираните бягащи пътеки обикновено са по-тежки от техните ръчни аналогове, но също така са с повече функции. Можете да проследявате важни променливи като наклон, пулс и брой калории. Други бягащи пътеки са оборудвани с допълнителни входове, като сензори за пулс на ръцете за проследяване на сърдечната честота, бутони за динамични програми за тренировка и в някои случаи високоговорители за любимата ви музика. Тези бягащи пътеки също могат да изпълняват HIIT тренировки. Моторизираните бягащи пътеки обаче често са най-подходящи за хора, които търсят инструмент за тренировка на дълги разстояния. Моторът може да помогне на бегачите да поддържат скорост по време на дълги бягания, като ги насърчава да поддържат темпото.

 

Коя трябва да вземете

За щастие и двата вида бягащи пътеки могат да бъдат от полза за рутинната Ви тренировка. Ако искате да започнете да бягате, да изградите издръжливост и да практикувате интервални тренировки с висок интензитет (HIIT). Ръчната бягаща пътека ще работи най-добре за вас. Въпреки това, ако смятате, че постоянната скорост, пълните с функции настройки и бягането на дълги разстояния са по-привлекателни. Тогава моторизираната бягаща пътека със сигурност ще подобри режима ви на тренировка.

фасетите

Фасетите и различните им предимства

Какво са фасетите в денталната медицина?

Фасетите са специални импланти, които се прикрепят към зъбите. С тяхна помощ можете да коригирате формата, да скриете нежеланите пукнатини в зъбния емайл, да коригирате неравностите и да придадете бял цвят.

Процедурата за поставяне на фасетите е напълно безболезнена и практически няма противопоказания, така че можем да кажем, че е подходяща за почти всички.

Видове фасети

Има няколко вида, които се различават по своя състав, експлоатационен живот и цена.

 • Керамика. Зъбните фасети се изработват от порцелан или стъклокерамика. Такива протези се изработват на два етапа и изискват леко смилане на емайла. Керамичните фасети в Минск са естетични и практически не се различават от истинските зъби. Благодарение на голям избор от нюанси, можете да изберете най-подходящия за естествения цвят на емайла.
 • Композитни фасети (цената за монтаж по-долу). Те са много популярни поради относително ниската си цена и бързия процес на инсталиране.
 • Циркониеви фасети (цената е по-висока от другите материали). Изработен от цирконий. Този тип има повишена здравина, естетика. Циркониевите онлеи са в състояние да скрият несъвършенствата на емайла и в същото време да изглеждат възможно най-естествени.

Луминерите са отделен вид. Те са по-тънки плочи и не изискват допълнително смилане на емайл.Луминирите са по-скъпи от фасетите. Цената е около двойна.

Как се поставят?

Процесът на поставяне на фасетите отнема две стъпки. На първия етап лекарят оценява състоянието на устната кухина, ако е необходимо, санира огнищата на инфекцията. След това взема отпечатък и го изпраща в лабораторията.

На втория етап зъболекарят инсталира луминери и дава препоръки за грижа.

Какви са предимствата на всеки вид материал за изработка?

Много пациенти не знаят и им е трудно да се ориентират кой материал за изработка на фасети е най-добър. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци. При избора на материал лекарят оценява състоянието на устната кухина на пациента, емайла и степента на кариес.

Самият пациент, когато избира материал за фасети, обикновено разчита на ценовата категория, тъй като някои видове имат висока цена.

 

Ефективността на изграждане на връзки

Ефективността на изграждане на връзки

Нека разбием по-подробно тези фактори, влияещи върху ефективността на изграждане на връзки.

 1. Авторитетът на даден сайт при изграждане на връзки

Класирането на домейна (DR) е показател, който включва колко обратни връзки е получил уебсайт от надеждни ресурси. Обикновено колкото по-висок е DR, толкова по-висок е рейтингът на доверие на уебсайта при ефективността на изграждане на връзки.

Можете да проверите DR на вашия сайт с инструменти като Ahrefs, Semrush, MOZ и Majestic. Сайтовете, които първоначално са имали добро DR, ще видят резултатите по-бързо. Колкото по-нисък е DR на уебсайта, толкова по-дълго ще чакате създадените връзки да донесат положителни промени. Но зависи и от нишата. Обикновено DR трябва да бъде не по-малко от 60 за B2B марки и 30 за B2C компании. Ако класирането на вашия домейн е по-ниско, ще трябва да чакате повече за резултатите.

По същество уебсайт с добър онлайн авторитет може да получи повече шансове да се класира още по-добре

 1. Положителни и отрицателни тенденции в трафика

Просто казано, положителната тенденция ускорява ефектите от кампанията за изграждане на връзки, докато отрицателната може да попречи на резултатите в краткосрочен план. Google проследява динамиката и дава предимство на тези ресурси, които показват стабилна тенденция на растеж. Ако даден уебсайт има отрицателна тенденция на трафик, може да бъде предизвикателство да се върнете към първоначалната точка на растеж поради причини, които са повлияли на уместността и доверието на уебсайта.

 1. Популярността на марката

Един от решаващите фактори при изграждането на връзки е дали уебсайтът, от който получавате връзка, е авторитетна марка или не. Полезен индикатор за това би бил процентът брандиран трафик, който даден уебсайт получава. Можете да проверите това с инструменти като Semrush.

 1. Видове страници

Обикновено връзките, изградени към страници със съдържание, носят положителни резултати по-бързо от комерсиалните страници.

Като цяло търговските страници са насочени само към няколко ключови думи, което значително намалява шансовете ви за успех. Освен това не забравяйте, че търсенето с Google дава предпочитания на страници със съдържание.

 1. Ниво на конкуренция в дадена ниша

В B2B, например, изграждането на връзки е популярно, така че изборът само на тази стратегия за разрастване на вашия уебсайт може да не е достатъчен. Трябва да го комбинирате с производството на висококачествено съдържание и развитието на вашата марка.

Но ако идвате от B2C, изграждането на връзки може да стане ваше конкурентно предимство.

 1. Месечен и общ бюджет за изграждане на връзки

Средната цена на връзка в индустрията варира. Въпреки това, цената на връзка зависи от това колко авторитетен е даден сайт. Например връзка към сайт с рейтинг на домейн от Ahrefs 50 и органичен трафик от 2000 на месец не е равна на връзка от уебсайт с DR 80 и органичен трафик над 100 000. Така че агенциите за изграждане на връзки често определят различни цени въз основа на рейтинга на домейна на сайта и органичния трафик.

Въз основа на това добра отправна точка може да включва $3000 месечни разходи и $30 000 общ бюджет.

Въпреки това може да се наложи да инвестирате поне повече на месец в някои ниши, за да започнете да виждате резултатите. И винаги е добре да останете реалисти по отношение на вашата индивидуална ситуация и да се съсредоточите върху насочването към правилните ключови думи, вместо да опитвате късмета си и да се проваляте.

Кой фактор е най-решаващ?

Всички те играят съществена роля до известна степен. Въпреки това изграждането на връзки към уебсайт на марка, който продава реален продукт или услуга, е важно. Тези уебсайтове имат най-голям потенциал за растеж и въздействието от изграждането на връзки към тези сайтове само ще нараства с времето.

Стратегии за White Hat Link Building и изграждането им

Стратегии за White Hat Link Building и изграждането им

Изграждането на връзки с бяла шапка изгражда обратни връзки с помощта на стратегии.  Те напълно се придържат към указанията на Google. Това е най-сигурната форма на изграждане на връзки. Тя е и най-малко вероятно да генерира наказание от Google, което засяга класирането на вашата търсачка. В тази статия ще раберете повече за това какво представлява White Hat Link Building. Стратегии за White Hat Link Building могат да бъдат по-бавни от другите форми на изграждане на връзки. Но ако създавате сайт за дългосрочни резултати и не искате да поемате никакви рискове, придържайте се към използването на тези техники.

Стратегии за White Hat Link Building и с какво могат да ни бъдат полезни?

Точното значение на изграждането на връзки с бяла шапка подлежи на известен дебат. Google препоръчва изграждането на връзки чрез създаване на съдържание, което „естествено може да спечели популярност в интернет общността“. Използването на думата „естествено“ в това изречение означава, че в най-строгия смисъл, всякакъв вид промоция на съдържание с цел получаване на връзки може да противоречи на тази насока.

Въпреки това, повечето хора смятат, че някаква форма на аутрич е необходима част от генерирането на връзки.

Ние считаме връзките за стратегии за White Hat Link Building , когато са поставени в съдържанието след някакъв вид редакционен надзор. Връзката трябва да има истинска причина да е там и не трябва да е повлияна от плащане.

Ето няколко примера за това какво представлява White Hat Link Building в действителност:

 • Когато собственик на уебсайт открие вашето съдържание и органично се свързва с него
 • Когато собственик на уебсайт получи вашия имейл за популяризиране на съдържанието, решава, че съдържанието ще бъде от полза за тяхната аудитория, и връзки към него
 • Когато собственик на уебсайт реши, че тяхната аудитория ще се заинтересува от вашата публикация за гости и се съгласи да я публикува

Във всяка от тези ситуации основната причина връзката да бъде поставена в съдържанието е да бъде от полза за аудиторията на уебсайта. Няма значение, че във вторите два сценария един собственик на уебсайт се е обърнал към друг за получаване на разположение на връзка.

Изграждането на линкове с White Hat е трудно, но си заслужава дългосрочните награди

Изграждането на връзки е много по-лесно, ако сте готови да нарушите малко правилата. Плащането за линкове, например, сериозно ще ускори броя на връзките, които можете да генерирате.

Но този вид стратегия крие рискове, които са неприемливи за много бизнеси. Ако искате абсолютно най-безопасния начин за изграждане на връзки, стратегиите с бяла шапка са най-добрите за използване.