Естественото трептене на елeктромагнитни вълни

Човечеството, технологиите и улесненията в нашето ежедневие се развиват с огромни темпове. За съжаление това води до още по-голям спад в качеството на живот в големите градове и рисковете, чрез елeктромагнитни вълни.
Замърсяването на въздуха и храната – Според проучване на Европейската агенция за околната среда от 2018г – България е държавата с най-замърсен въздух в Европейския съюз.

Ежедевното поглъщане на милиони финни прахови частици води до редица аспираторни заболявания и аномалии в човешкото тяло. Този проблем преплетен с химикалите и новите модифицирани храни , които приемаме доброволно в нашите организми очертават един малък аспект от настоящето ни и ясно показват магистралата към бъдещето ни.

До 2030 година2/3 от населението на Земята ще живее в градовете,  прогнозира ООН в свой доклад.

До 2050 година 90% от населението на Земята е концентрирано в няколко стотин мегаполиса. (до какво довежда това може да се види на примера на сегашната карантина! Имам усещане, че сега е тренеровка за нещо много по-сериозно… Освен това зад целия рози коронован шум някак незабелязано мина закон, даващ зелена светлина на 5G в България!)

Градовете и техните жители ще са свързани помежду си в мрежи

  • оптимизирани в сферата на потребление на енергия,
  • транспорта, логистиката, здравеопазването,
  • развлекателния сектор и много други.

Всички тези услуги се основават на събиране на данни

НАРУШЕНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ПОЛЕТА

Голяма част от населението на планетата не осъзнава колко сериозни последици носят новите технологии и начина, по-който се развива живота в големите градове. Независимо дали се разбира от хората или не – ние вече наблюдава последствията от това. Хубаво е да разкажем по-подробно как функционира биологичния свят, за да има добро разбиране на проблема. Всички живи организими на планетата излъчват и приемат елeктромагнитни вълни. Всъщност това е един по-фин начин за комуникация с околоната среда. Естественото трептене на елeктромагнитни вълни на планетата се определя от 3 основни източника – земното ядро, йоносферата и ШуманОВия резонанс.

Искаш ли дом с божествена пропорция и ново качество на комфорт и свобота? Посети Sferata123

В човешкия мозък има специални съединения, които играят ролята на антени за разчитане на електромагните полета на околоната среда и настройка на организма спрямо тях – нарича се Магнетит. Чрез това съединение човешкото същество изпада в резонанс с трептенията на околната среда и постига естествено чувство на хармония и здраве, стабилизира всички процеси в организма си с това са свързани и всички оздравителни и възстановителни процеси – биологични и психични. При наличие на смущения в електромагнитните полета проблемите, които се наблюдават в човешкото тяло са много – от дискомфорт, стрес и дезореантация до хрочични заболявания и ракови образувания.